Selasa, 8 Mac 2011

EPY BESDAY ADIKKU................

  •  6 MAC 2011 genaplah usiamu 16 thn.......... kejap jer mase berlalu kan.... sedar x sedar adik k.long sorang nie dah meningkat remaja & dah nak jadi anak dara pun..hehe... 
  • Buat NUR FALIHAH BT MD ISA @ KAK NGAH @ KAK BELL SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN YG KE 16...... 
  • Semoge ape yg kak ngah impikan menjadi kejayaan...
  • mulakan azam dan semangat yg baru ok sempena besday nie...
  • k.long harap KAK NGAH belajar rerajin + berjaye capai cita2 kak ngah...   
KENANGAN MANIS KU BERSAMA KAK NGAH MASA KECIK
  1. Pergi berjalan beraya di umah sedare mare di kampung ibu di Kedah... seronok nak kutip duit raye..best sangat mase tue kak ngah kecik lagi maybe umur dalam 2-3 tahun kot... kite pergi beraya dengan kak bee + kak yon + kak salma....yg kelakar nyer mase tue kiteorang dah x larat nak pegi raye lagi & nak blek umah tok jer tapi kakngah plak excited nak beraye lagi so nak x nak kiteorang pun terpakse larr ikut jugak cakap kakngah kan di sebabkan kakngah paling kecik + comel antare kiteorg... penat woo mase tue dah larr kene berjalan tengah2 panas tapi bile ingat balek kenangan nie rase cam nak ulang balek....but sume tue dah jd kenangan abadi dlm hidupku....... zaman kanak2 yg takkan dilupekan....
  2.   mase kecik2 dulu mase tue umur ku dlm 7-8 thn kot selalu maen mak2 dengan kakngah.... kaklong ingat lagi mase tue kakngah baru umur setahun lebih tapi perangai macam orang dah besar....kaklong selalu ajak kakngah maen mak2 & maen masak2 dengan mainan masak2 yg abah beli utk kaklong and then kak ngah pun amat bersemangat nak maen & x nak berhenti maen... puas jugak kaklong pujuk suh berhenti maen sebab kaklong dah penat mase tue........kalau larr mase boleh berputar kembali rasenyer kaklong nak sangat2 maen camtu lagi...tapi sekarang kitekan dah besar if orang tengok kite main mainan masak2 mesti org ingat kite nie dah G**A @ S***L...hahahahaha....
  3. lagi kenangan yang kaklong still ingat lagi mase kite duduk kat Salak dulu2.....petang2 kite slalu ronde2 naik moto kat kawasan taman perumahan kite kan... best taw sebab bile kite ronde berdua mesti ade org nak mengorat... hahaha tapi kaklong mase tue garang giler kan if ade org cam nak ngorat kite kaklong mesti marah balek.....sebab muke orang tue ntah ape2 & menyampah tengok......heheheheh
NIE PIC2 KAKLONG + KAKNGAH

KHAS BUAT ADIKKU FALIHAH>>>>
Artist : Imran Ajmain
Lirik Lagu : Imran Ajmain - Selamat Ulang Tahun Sayang
Imran Ajmain - Selamat Ulang Tahun Sayang

Yang tulus ikhlas
Ingin sekali sekala dirinya dibalas
Walau hanya dengan dakapan di angin lalu

Yang selalu memberi
Ingin sekali sekala jadi penerima
Cukup dengan salam dan manis doa

Aku ingin kau merasakan hebatnya cinta
Dan leburkan saja serpihan calar derita

Selamat ulang tahun sayang
Kini kau bersayap, pergilah terbang
Rentaslah langit cita cita mu
Harap nanti kita 'kan bertemu

Selamat ulang tahun sayang
Janganlah engkau tak terbang pulang
Ku nanti penuh kerinduan
Selamat tinggal, selamat jalan

Aku hanya inginkan engkau setia
Kerana setia yang mencipta bahagiamu
 

1 ulasan:

lieya vila berkata...

TERBAEKK << :))

Catat Ulasan