Rabu, 23 Februari 2011

MANDI-MANDA AT KOLAM AIR PANAS ULU LEGONG

<<18HB2,2011 KHAMIS MLM JUMAAT>>

Kiteorg sebuah kereta pergi kolam air panas dkt area baling... nie dah kali kedua KEYRA pergi situ...sebelum nie penah pegi jugak tapi dengan family itu pun dah lame...nie baru berpeluang pergi sekali lagi... dah semakin cantik taw tempat mandi nie...

kiteorag bertolak dari kampus pun dah pukul 11.30 mlm... sampai sane + - pukul 2.30 pagi... Ramai banggat org mase tue...yealah kan esonyer Jumaat < kedah kan cuti>..... memang sangat2 puas hati mandi air panas di situ..rase cam x mau balik jer..hehe

Kiteorang mandi start pukul 2.30 pagi sampai lah subuh baru naik salin baju...untuk masuk situ just bayar RM4 jer seorang..khemah pun ade jugak if sesape nak sewa just RM5 jer...murah kan..kan... Kalau lapar???? huhh jgn risaw sebab di situ banyak org jual makanan2.... ade burger + pisang goreng+ ais krim & macam2 lagi larr... korang just siap kan duit jerr...:)

so??? ape lagi jom larrr layan gambar2 kiteorang kat sana>>>>>










0 ulasan:

Catat Ulasan