Selasa, 8 Februari 2011

About me-part ( 1 )

Salam semua.. utk N3 kali nie KEYRA nk citer pasal diri KEYRA >> KEYRA arap korang semue x boring n bosan bace kisah KEYRA erk..hehe
        KEYRA merupakan seorang wanita/perempuan yang lahir pade 1 Mei 1988 iaitu kire-kire 23 thn yg lalu…hurmm besar pnjg dh pn kejap jer mase berlalu kn… abah n ibu KEYRA telah memberi name NUR FAKHIRA>>> iaitu bermakna CAHAYA AGUNG TERMASYUR.   Sedap kn name tue..hehe (puji diri sendiri plak). KEYRA merupakan anak sulung (kak long) drpd 3 beradik jer… adk bwh KEYRA pempuan NUR FALIHAH (16 thn) n yg bongsu baby boy MUHAMAD FAIQ(13 thn)>>>len kali KEYRA citer pasal diorg plak erk>>>
        Now berbalik kpd kisah KEYRA>>> KEYRA amat hepy & gembira sgt coz mempunyai abah(MD ISA ) & ibu(SALMIAH) yg amat baik penyayang>>tanpa mereke siapalah KEYRA nie kan…
        KEYRA dilahirkan di selama perak>>> e2 lah kg halaman KEYRA…hehe.. byk kenangan manis n pahit yg KEYRA lalui ketika tinggal di selama.. antara pengalaman  manis KEYRA ialah KEYRA mempunyai ramai kwn2 yg baik n satu geng (1 kepala) ngn  KEYRA >>best sgt main ngn diorang>> kepada yana#faziha#linda#ain panjang#syida# zaiemah#iran#syamil#nuar# k.intan & ramai lg tp x tertulis d sini thanx korang coz penah menjadi sebahagian hidup KEYRA ketika KEYRA masih lg kanak2 rabeena>>hehe skrg kte semua dh terpisah n membawa haluan masing2 kn yealah anak polis mmg kena pindah randah>>> insyaallah mungkin satu ari nanti kalau d panjang kan umur kte semua still dpt berjumpe lagi>>> KEYRA mmg amat2 berharap nk jumpe korang>> dh tua2 semuanyer kan..mungkin ade jgk yg dh kawen n ade anak2>>>hehe
        Seingat KEYRA semase tinggal di selama KEYRA duduk rumah quarters berek polis selama>> tingkat 3, blok A>>>> mase baru lahir smpai KEYRA berumur 7 tahun kwn2 KEYRA mase tu adelah mrk yg KEYRA senaraikan di atas>> mase tu KEYRA xde adik lg so KEYRA ade byk mainan yg abah beli>>>1 bakul besar mainan KEYRA >>huhu best main ngn diorang tp biaselah kn name pun budak2 kdg2 ade jugak time kami bergaduh tp budak2 ni gaduh pun x lame lepas tu boleh baik balik n sambung bermain balik>>>>hahahaha kelakar jgk bile igt balik>>> yg mmg x boleh blah tu kami ni suke main mak2 sebab KEYRA byk mainan masak2>>> bile kami main mak2 kami mesti cari budak lelaki sorang utk jadi “ayah” yealah mane boleh main mak2 je xde ayah kan>>> so KEYRA selalu ajak iran & nuar jadi ayah (mereka ni tua setahun dari) KEYRA >>> mase kecik2 umur 4-6 tahun of coz lah diorang nak jadi ayah sebab xtaw mende>> tapi bile diorang ni dah sekolah tadika+++++++ dah segan lar nak main mak2 ngan kiteorg>> yg KEYRA ni plak amat garang if kwn2 x nak ikut ckp KEYRA akan marah & cubit>>> mereka takut jd terpakse lar main jgk>>>hahaha kesian korang kan>>> maafkan KEYRA taw>>> :)

Jom layan gambar-gambar mase KEYRA kecil2 dulu:

mase sy berumur 6 bulan>>baru pandai meniarap :)





 dkenangan bersama jiran2 ku>>abg izam, abg iran & kak intan :)
ds

 
 di kedai cenderamata bandar hilir melaka>>> :)

 kenangan bersama Syida>>>best sangat time nie..kiteorg epy gilerr
ke

0 ulasan:

Catat Ulasan