Rabu, 23 Februari 2011

SAMBUNGAN ABOUT ME PART-1>>>>>

kemudian pada thn 1994 iaitu ketika umur KEYRA 6 thn (agak cerdik sket kn dh 6 thn hehe) abah telah menghantar KEYRA ke sekolah tadika taski abim(ni kire tadika yg Islamic sket la sebab tadika ni wajib pakai tudung>>>hehe Seingat KEYRA tadika ni ade uniform sekolah: kain wane hijau tua+baju hijau mude+ tudung plak wane puteh>>> mesti cute kan KEYRA pakai baju kurung camtu..hehe mule2 pakai tu memang rimas jugak mane x nyer kene pakai baju kurung & tudung dari pukul 8-12 t/ari huhuhu panas giler rase cam nak londeh buang je..hehe tapi alhamdullah berkat kesabaran+keikhlasan nak menuntut ilmu(ceewahh hehe) akhirnyer KEYRA dh boleh terime tambahan pulak cikgu KEYRA mase tu selalu sgt bercerite tentang hari khiamat+ api neraka>> amat takut la kalau dgr azab ALLAH(budak2 kalau ckp ape pn sure akan ingat kan)…


Di tadika tersebut terdapat 3 orang guru yang mengajar kami
>> cikgu Azizah+cikgu Lin+ cikgu Normah…. Semua cikgu2 ni pakai tudung labuh + alim…guru kelas KEYRA mase tu cikgu azizah(dh kawen mase tu ade 2 org anak) yg amat terkenal dgn sikapnye yg garang + tegas.. cikgu Lin + cikgu Normah (belum kawen) sgt lembut + baik>> tp antara 2 ni KEYRA amat suke cikgu normah sebab dia cute + baik dengan KEYRA …. KEYRA pun arap jugak dpt berjumpe cikgu2 nie sebab byk yg mereka ajar KEYRA expecially tentang agama + doa2 harian>>> pada mase ni KEYRA jenis yg suke menghafal semua doa2 yg telah diajar so time majlis ihtifal(mcm majlis anugerah lar jgk) KEYRA dpt anugerah piala hafazan terbaik>>> best sgt mase tue, byk gambar yg ibu KEYRA tangkap mase KEYRA dpt anugerah tu…Jigtkn dpt lar jd ustazah tp nk wat camne kn dh tertulis sejak azali lagi>>>hehehe walau camne pun byk kenangan manis KEYRA di tadika ni>>>>> sweet memory#



nie pic KEYRA mase sekolah tadika (taski abim) dulu2:





0 ulasan:

Catat Ulasan