Ahad, 27 Februari 2011

HIDUP SEORANG INSAN YG DIGELAR STUDENT-PART 1

SALAM........ hai kawan2 entry kali nie KEYRA nak berkongsi mengenai my life sebagai seorg pelajar/student.........
    hummmm.... nak mulakan camne erk... ok lar kepade sesiape yg pernah bergelar student mesti korang banyak pengalaman pahit/manis sepanjang bergelar student kan...same larr jugak ngan KEYRA.... i'm student UUM Sintok Kedah... start masuk UUM bulan Julai 2008........now dah semester akhir dan bakal menamatkan pengajian pade bulan MEI tahun nie....
  Memang terlalu banyak sangatttt kenangan pahit/manis + pengalaman pahit/manis selama KEYRA belajar di sini.......Pada awalnye memang KEYRA tak jangke dapat masuk UUM..yealah kite nie bukanlah jenis pelajar yang pandai sangat mase di sekolah dulu...pelajar yang biase2 jer... tapi Alhamdulillah mungkin dah rezeki KEYRA dapat sambung study sini.........
  First dapat tawaran masuk UUM harus larr amat2 seronok.........sape yang x seronok bile dapat masuk Universiti kan...... orang pertame yang KEYRA bagitaw tentang tawaran tersebut ialah abah KEYRA........KEYRA call abah and inform pasal tawaran tersebut.......... 
  Dalam tempoh 2 minggu surat tawaran sampai.. and then KEYRA pun wat lar prepare ape yang patut sebelum daftar ke UUM.......

<<PIC-PIC KEYRA BARU MASUK UUM>>>


at pulau pangkor>>> holiday with kwn2 lepas dapat result STPM.. 



pic dalam chalet pulau pangkor.....



at jeti lumut....



pic at kampung ibu (kedah)





0 ulasan:

Catat Ulasan