Isnin, 21 Februari 2011

SAMBUNGAN ABOUT ME PART-1>>>>>


Pada usia KEYRA 5 thn abah KEYRA hantar KEYRA ke tadika jalan kolam air>> bermula lah episod KEYRA sebagai seorang budak tadika di sini>>> mase ari first KEYRA masuk tadika abah hantar KEYRA & bagitaw yg KEYRA ni dh besar & kene sekolah.. di sebabkan KEYRA ni jenis yg mulut bising dan suke berkawan jadi KEYRA amat seronok pegi tadika tambahan plak semua kwn2 d tadika merupakan kwn2 KEYRA d rumah so no problem lar>>> KEYRA x penah nk menangis n buat hal pn sbb KEYRA suke pegi tadika>>>hehe
        Jadi setiap ari KEYRA akan bangun awal utk pegi tadika>> mase tu pakaian tadika bebas (xde uniform lg) jadi selalu KEYRA akan pakai gaun kembang & rambut ikat tocang>> hahaha mesti KEYRA paling cute kat situ kn>>>>  bulan awal KEYRA start sekolah abah akan hantar & ambik>>> tp disebabkan abah keje x tentu mase abah suruh KEYRA naik van (arwah pakcik setia)… mmg baik pakcik ni..dia selalu sembang2 & berguraw dengan KEYRA & kwn2… KEYRA pn suke sgt naik van pagi2 pegi sekolah…
        Cikgu tadika KEYRA mase tu ialah cikgu Rokiah.. dia seorang yg tegas tp baik hati..pd mase tu dia berumur +- 30an kot.. KEYRA dengar cikgu Rokiah ni x kwen lagi mase tu… tp sekarg x tau la pulak… pape pun kalau d beri peluang KEYRA teringin jugak nak jumpe cikgu Rokiah.. yealah dia insan pertama yg mengajar ABC#123 kan (selain abah n ibu).. tanpa beliau mungkin KEYRA x jadi mcm sekarang ni… Selama setahun iaitu pada thn 1993 KEYRA tadika di situ>>>> 

  

sweetz x saye posing mase nie???  mase nie umo 5 thn>>:)



1 ulasan:

Rizman berkata...

Sweet sangat2

Catat Ulasan