Selasa, 1 Mac 2011

HIDUP SEORANG INSAN YG DIGELAR STUDENT-PART 2

SALAM TO U ALL...............

  • hari ni KEYRA nak citer pasal assignment yg semakin menimbun2........ ingat kan dah sem last nie boleh larr relax2 + enjoy2 + shopping2 + honeymoon2 opsss terlebih sudah...hihihi tapi sumer tue just dapat berangan jer......  x jadi kenyataan pun... yg betulnyer KEYRA kene wat assignment yang memang banyak dan susah dan agak mencabar dan payah dan rase cam x nak wat jerr...:( 

  • sem nie memang agak mencabar jugak larr coz KEYRA ade amik kelas sorang lecture nie yang agak cerewet everythings.........nyesal gak amik kelas dye tapi nak wat camne........nasi dah jadi bubur.... sedeh kite taw....... kalau lah dye bagi assignment yang senang + simple  ok jugak kan.....   tapi sebaliknyer plak...

  • KEYRA rase nak jerit jer kat telinge dye and then cakap " lecture tolong lah jangan bagi assignment yang susah2...kiteorang malas larr nak wat & nak cari bahan2 yang ntah pape tue.... pastu bile kiteorang tanye lecture bukannyer nak jawab mengikut kehendak soklan but lecture dok merapu jer cakap mende laen...ishhh ape kes nie????" 

  • rasenyer x terlepas nak cakap kat depan lecture camtu kan just cakap dalam atie boleh lah..hehehehenow KEYRA dok ngandap assignment dye nie... tension gilerrrrrr beb!!!!!!!!!!!!!!!

nie larr keje student bile dapat assignment...sure kene cari bahan at libry




<jadi MC untuk program under DPP> nie pun tugas student jugak taw






 hurmmm.... kan best if jadi lecture duduk kt tempat camni nie + just bagi jer assignment kat student + boleh jugak possing2 macam nie...hehehehe (berangan  jadi lecture)

1 ulasan:

Rizman berkata...

Nice n still cute..

Catat Ulasan